fredag 16 juli 2021

Med hälsningar från gräsänkan!

 Så är man då gräsänka i fjorton dagar. Maken ska ut och klättra i Olympus-bergen med en god vän. Jag har dock ett ganska så fullspäckat program, så dom här veckorna kommer förmodligen bara att rusa iväg. Just den här dagen har dock varit lång, men inte pga att jag haft tråkigt eller känt mig ensam, utan den har faktiskt varit lång. Skjutsade maken 03.20 och när jag kom tillbaka försökte jag lägga mig och somna om, men det var stört omöjligt, så klockan 05.00 steg jag upp och satte på en tvättmaskin, manglade lakan och började städa. Sen cyklade jag ner på stan för presentjakt, men när jag inte fick tag på det jag skulle så fick jag lov att ta bilen lite senare. Då passade jag också på att hämta upp lilla vovven, som ska bo här några dagar nu när matte jobbar långa dagar och ska ut på kvällarna. Så då blev det hundpromenad och så har jag börjat förbereda middagen. Ska strax sätta på grillen, men väntar in dottern som kommer från Insjön.

På eftermiddagen satt jag också vid symaskinen och blev riktigt nöjd över mitt projekt. Se så bra det är att ha gömmor att gräva i. Hittade perfekta tyger till två picknick-dukar! Dom matchar muggarna jag köpt perfekt.


Det är ju snart fruntimmersveckan och båda döttrarna har namnsdag. Jag brukar alltid köpa någon present till just den här namnsdagen. I år blir det alltså en påbörjad picknick-korg! Imorgon ska jag ut på jakt efter någon present till svärdottern som också har ett "fruntimmersnamn"!
Och för övrigt så blir det en fyra-fem dagars uppehåll i skrivandet.
På återhörande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar