tisdag 24 mars 2020

Världen i våra hem

Det finns så många kreativa, duktiga människor i världen! Och världen finns i mitt eget hem. Jag behöver bara söka på nätet. I mobilen och på datorn. Så mycket inspiration att hämta!


En duktig stickerska som kallar sig Tant Kofta på instagram, har lagt ut en liten uppgift i 7 delar som hon kallar #koftansnålrulle. Ikväll monterade jag min, och nu har jag en utmärkt förvaring till mina broderinålar utan udd. Och så blev jag av med små nystan med gammalt växtfärgat garn och en udda guldknapp!

En annan inspiratör är Cecilia Gustafsson som jag träffat på Springtime Travels träningsesor där hon ledde jättebra pass i Yin Yoga och Soma Move, och nu finns dom här på nätet. Gjorde yin-yogan i söndags på vardagsrumsgolvet. Det var som att ha en egen personlig tränare här hemma! 



Man kan också få en personlig mental tränare hemma! Finns hur många kloka människor som helst på You Tube eller på olika poddar. En favorit är Christina Stielli, lyssna bara på de här tre minuterna.

Tre tips från mig, som inte behöver stanna hemma. Vi som jobbar i skolan får jobba desto mer. Vi som är friska får nämligen rycka in och vikariera för kollegor som är sjukskrivna. Själv fick jag lov att ha matematik idag. Det första jag sa till eleverna var; -Jag kommer inte att kunna hjälpa er! Jag var en sån elev som stod på skoltoaletten och grät när jag fått tillbaka mina matematikprov på högstadiet.....  20 par ögon tittade förskrämt på mig och började flitigt räkna i sina matematikböcker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar