onsdag 25 mars 2020

Missöde...

Mycket på jobbet!
Förberedelser för hur varje ämne ska få ut uppgifter på nätet, förberedelser för ev nytt schema med nya uppgifter för alla medarbetare, förberedelser för mitt-terminsbedömning och diskussioner hur vi ska göra eftersom frånvaron är så stor, 1/3 av eleverna var frånvarande idag. Och så förberedelser för möte med elev och föräldrar. Och så information om elevärenden som behöver tas tag i. När mötet för dagen var slut satt jag kvar en timme med mejl-konversation jag var tvungen att få iväg. Det var bara det att jag gjorde bort mig rejält! Jag var övertygad om att ett mejl med väldigt privat information gick ut bara till en vårdnadshavare-men det visade sig att det sändes ut till 84 andra vårdnadshavare också. Innan jag hann ta tillbaka det så hade jag 8 mejl från upprörda föräldrar som undrade hur jag kunde skicka dylik information. Usch så hemsk jag kände mig. Jag skickade genast svars-mejl till alla, där jag bad om ursäkt. Men skadan var ju redan gjord!

Jag var bedrövad och hade magont när jag cyklade hem.

Men därhemma var markservicen total! Maken, som varit ledig idag, hade lagat middag, det var bara att sätta sig till dukat bord.  Dottern och pojkvännen hade varit upp till skolan för att möta mig, men eftersom jag hade mobilen på ljudlöst och var helt uppe i mitt mejlande, så hade jag inget märkt, dock så var bara tanken på att dom varit där och velat möta mig väldigt varm och trösterik!
Och det här med hemma-man kan jag lätt vänja mig vid! Han har under dagen;  bakat bullar, fixat födelsedagspresenter, planterat frön, lagat middag och diskat!



Dagens "Tacksam för" är mina tre stora tulpanbuketter som pryder olika delar av mitt hem. Den här stack jag näsan i i morse innan grötfrukosten - och långt innan jag visste att  den här dagen skulle jävlas med mig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar