tisdag 26 november 2019

Smygstartar adventspyntandet


Idag har jag så smått börjat göra adventsfint i huset. Slutar tidigare på tisdagar, och eftersom vi ska bort i helgen, vill jag på söndag komma hem till ett hus med julkänsla, spela julmusik och dricka den första glöggen!

Jag stänkte och strök julgardinerna och satte upp och jag har placerade ut (men jag tände INTE, det är för tidigt) julbelysningen.
Och så gjorde jag färdigt den sista klappen till adventskalendrarna.  Minstingen ska få en julaftonshaklapp!

Hämtade två av barnbarnen på förskolan i eftermiddag och var med dom tills pappan kom från sitt arbete. När jag skulle åka hem sa jag; På lördagförmiddag kommer jag förbi med en överraskning till barnen. Eftersom jag riktade mig till pappan, trodde jag inte att dom hörde, men 5-åringen blev eld och lågor. -Ge mig en ledtråd!  -Den börjar på söndag och räcker i 24 dagar, sa jag. Han funderade       -Jag spelar fotboll på söndag, ska du spela fotboll med mig farmor?  När jag ruskade på huvudet ställde han sig mellan mig och dörren och sa - Jag släpper inte ut dig förrän du berättar. Men jag stod på mig och sa att han fick fundera på den ledtråd han fått.
Tänk så roligt det är att ha hemlisar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar