torsdag 18 oktober 2018

I choose to make the rest of my life the best of my life!


Idag fick jag ett mejlutskick med delar av föreläsningen som Lili Öst höll under resan till Mallorca.
En bra påminnelse, så att man inte bara lunkar in i vardagen och glömmer allt man började fundera på under den där veckan. Det blir ju tyvärr lätt att man hamnar i alla måsten och tränger undan föresatser, drömmar och önskningar..
Det påminde mig också om att jag skulle beställa två böcker av Sofia Sievertsdotter; Tillitens väg och Strimmor av ljus, så det gjorde jag nyss på Adlibris. Dessutom har jag beställt hennes nya bok Ord på vägen, direkt från henne själv, för den har ännu inte kommit ut i handeln.
Med dessa tre böcker på nattduksbordet, så ska jag nog kunna hålla mig påmind om vikten av att ta mig tid för eftertanke och reflektion.
En annan sak jag har på nattduksbordet är ett värmeljus i en behållare med vatten och droppar av oljan "Frid och kärlek". Den brinner och sprider väldoft lagom till jag ska krypa i säng, vilket jag ska göra nu. Timmen har blivit ganska sen eftersom jag varit på syjunta/bokcirkel nu ikväll.
Men nu borstar jag mina tänder och kryper ner mellan rena lakan och tänker på tre saker som varit extra bra idag, innan sömnen får ta över och låta kropp och själ vila innan fredagen gryr och en ny arbetsdag sätter igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar