lördag 23 september 2017

Som en liten tjurig barnunge.....

Vaknade på bra humör. Det var lördag och maken och jag åt frukost tillsammans, sen satte vi igång med målningen. Jag tog en andra grundmålning på ena trappen, han tog väggarna ner till källaren.
Medan detta torkade skulle jag åka ner på stan.
Det där jag pratade om när jag rensade garderoben, att det enda jag skulle köpa i höst var strumpor och baddräkt, det håller inte riktigt. Efter ett träningspass i veckan, så ramlade en bit av sulan på träningsskorna bort. Och mina två par promenadskor är trasiga. Och höstjacka äger jag dotterns kasserade  8 år gamla, och något för kort i ärmarna. Har i flera år tänkt göra mig av med den, men så hänger jag in den i garderoben igen, tänker att den duger väl....

Så jag cyklade ner på stan med planen att komma hem med träningsskor, promenadskor och höstjacka.

Tre timmar senare kom jag hem. Superkissnödig och nästan tomhänt. Hade med mig te och garn till en julklapp. Hade då provat mig igenom ett 10-tal jackor och de träningsskor som fanns och promenadskor hittade jag bara ett par som jag gillade och dom fanns inte i min storlek. En jacka hittade jag i sista butiken som jag ändå tyckte var snygg, men prislappen visade 7000 kronor, och det tyckte jag var lite i mesta laget.

Lite besviken när jag kom hem och då  kom jag att tänka på att idag var det tänkt att jag skulle åkt till Österrike på en vandrings och yogaresa, den som-när jag äntligen fick besked om att jag fick tjänstledigt-var fullbokad. Då googlade jag på vädret i Bad Gastein, tänkte att det kanske tokregnar hela veckan. Men det visade sig att det blir halvklart och 17-19 grader. Ganska perfekt vandringsväder.

Lite tjurig barnunge, blev jag då.

Så gjorde jag mig en laxmacka och hällde upp ett glas vin och satt och tyckte lite synd om mig en stund.

Så nu har nog färgen torkat och det är dags för nästa målning! Maken hämtade upp äldste sonen, så dom drog ut i svampskogen medan väggfärgen torkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar