fredag 15 september 2017

Smile! It´s Friday!

Fick en snap av äldsta dottern idag. Hon och den franska bulldoggen Frasse hade gått på promenad till Röda Sten i Göteborg, och han gick och blötte tassarna i vattenbrynet,  med den här minen på ansiktet.

I morgon får jag träffa både dotter och hund.
Jag och min bror och svägerska bilar ner till det vackra Södermanland i morgon bitti. Dottern och Frasse tar tåget från Göteborg och vi hämtar upp dom i Katrineholm. Sen får vi ett dygn tillsammans hos min kusin i Årdala socken. I gården vid sjön Uren, där luften är ren och lätt att andas. Jag längtar!

Ikväll har jag kokat soppa, bakat bröd,  gjort en äppelkaka och vaniljsås. Jag har kylt en flaska prosecco och packat lakan och kläder.
Sen satt maken och jag och festade på vinkokta musslor och nybakat valnötsbröd.
Vi hade tänkt se en film på tv, som dottern rekommenderade.Men teven krånglade, eller om det var boxen, eller om det var dom två tv-kontrollerna. Maken beklagade sig; -Jag tycker inte om den här boxen, Jag förstår inte hur den fungerar. Jag tycker inte alls om de här kontrollerna.
Jag ropade lite försiktigt från diskhon; -Men du tycker om mig i alla fall?
Han svarade; - Ja, jag tycker om dig i alla fall!

Det blev ingen film! Vi fick inte till det. Trots att jag snapade svärsonen, som befinner sig i Kurdistan, norra Irak. Han försökte lotsa oss, men vi fixade det inte ändå.
Jag packade och maken gick i säng. Vi fick klara oss utan tv, och det gick riktigt bra!

Nu är det dags att gå i säng, i morgon bitti ringer alarmet kl 06.45!
Återkommer söndag kväll.
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar