måndag 11 september 2017

Hästskit och en begagnad pappersnäsduk....

Jag undrar verkligen över en hunds smaklökar!
Haft lagotton Massimo över natten och hela dagen idag. Han har en känslig mage, har alltid haft. Samtidigt så är han glupsk och sätter i sig allt möjligt utan att fundera på om det är bra eller ej.
Igår ville han inte äta sitt torrfoder. Däremot åt han massor av gräs när vi var på promenad. Tänkte att han skulle kräkas, men det kom bara löst från andra änden. I morse åt han inte heller något torrfoder till frukost.
Ändå är han pigg och vital, och på eftermiddagen gick vi 16 km tillsammans. Han småskuttandes, rullandes runt på rygg, jagandes kottar eller löv. En levnadsglad hund, helt enkelt. Tycker inte energin skulle räcka till, eftersom han inte äter. Men han såg faktiskt till att få något i sig........
Innan jag hann blinka.  glufsade han i sig torkad hästskit,  när vi passerade ett stall och en begagnad pappersnäsduk,  på en trottoar.
Undrar, på en skala, hur gott kan det vara?
Försökte såklart gräva ut det ur hans mun, men oj så han knep ihop käftarna och svalde otuggat.
Inte så konstigt att han är dålig i magen!

Själv känner jag mig lite mör i ländryggen, för mig blev det 2,1 mils promenad idag, så kanske inte så konstigt. Men fantastiskt skönt att få vistas utomhus i dagsljus, och luften var ljummen och skön!
Tror jag kommer att sova gott i natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar