måndag 21 augusti 2017

Applåder


Det är inte alla dagar man får applåder när man kommer in i klassrummet!!
Men idag kom jag några minuter för sent. Första dagen på läsåret!! Inte lätt att passa tider när man ska lämna en 2 och 3-åring på dagis, som ligger en dryg mil utanför stan!

Och då när jag klampade in i klassrummet, några minuter för sent, applåderade hela min klass 8 a! Och jag gick runt och kramade alla 23 elever, och fick faktiskt gensvar på mina kramar. Det kändes bra! Nu tar vi oss an det här läsåret, och gör det bästa av situationen!

Idag är det nymåne=pånyttfödelse.Passar bra inför ett nytt läsår! Ny början, nytt projekt, ny vana. Välkomnar tanken om att ALLT är möjligt!

Om allt går min väg, ska jag göra slag i saken och i morgon beställa en resa. Jag ska ta mig an fyra dubbla lektionspass med många nya elever och ganska stora grupper. Har planerat väldigt lite kring VAD vi ska göra, men förlitar mig på erfarenhet och improvisation efter HUR de känns i just DEN gruppen och DEN stunden.

Nu ska jag gå och ta en dusch och sätta mig en stund vid dotterns sängkant (hon som kom från Göteborg med sin lilla valp i förmiddags, hon som sover i källaren denna vecka) småprata lite om ditt och datt innan jag kryper ner i min säng, bredvid maken. Där har jag inte sovit på sex nätter.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar