torsdag 24 augusti 2017

Vardag i allas liv igen

Nu avslutar jag den här tordagkvällen med att stoppa in en flaska cava i kylen till i morgon. Då är den här första arbetsveckan med elever gjord, och det vill jag fira!!
Då har jag mött ca 100 nya elever + mina 125 gamla. Presenterat  nya arbetsområden, kursplaner och betygskriterier. Ställt i ordning klasspärmar och elevmappar. Skickat ut mail till 46 föräldrar och besvarat säkert lika många. Grovplanerat möten för höstterminen och gått igenom samtalsmallar inför kommande utvecklingssamtal. Med mera, med mera.

Den här torsdagen började i alla fall vilsamt! Jag hann både stavgå och yoga innan jag lagade frukost till mina söta döttrar, och vi kunde sitta ute i trädgården och äta. Började inte jobba förrän klockan 11.00,
Dock fick jag i går veta att detta schema förmodligen kommer att ändras. Det är tydligen mycket som inte stämmer, varken för lärare eller elever. Varje år är lika rörig i starten. För det mesta brukar det dock ordna sig så småningom.

Får väl också lov att "fira av den här sommaren". I morgon är sista kvällen på länge tillsammans med mina båda döttrar. På lördag far dom söderut, tillbaka till Borås och Göteborg. Nu börjar även deras skolterminer och vardagen är tillbaka i allas liv igen.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar