torsdag 22 juni 2017

"Because You're Worth It"


Idag har jag agerat jourhavande farmor! Yngsta barnbarnet tog vaccin för ett tag sedan och har efter det fått feber. Föräldrarna har mycket på jobbet så här innan långhelg, och eftersom jag inte hade något inbokat idag, så lovade jag att vara barnvakt. Cyklade dit med lilla vovven i cykelkorgen till kl 07.45 och så har vi tillbringat dagen, mestadels på golvet med duplo, brio järnväg och pussel och i sandlådan med hink och spade. Blev en promenad mitt på dagen också, barnet i vagn för att sövas, och så stora och lilla vovven på varsin sida. Dragandes åt varsitt håll....., det var faktiskt lite halvjobbigt. Dessutom väckte båda hundarna, med sina skall, det lilla barnet, efter bara 30 minuters sömn. Och farmor, som inte fick något kaffe på hela dagen, eftersom mjölken var slut, var lite smått trött innan föräldrarna kom från jobbet.
Men väl hemma, bryggde jag en stor balja, extra starkt kaffe och satt i trädgården och njöt.
Sen var jag stärkt nog att åka och prova jeans på Gant-butiken, där dottern jobbar och det är rea just nu! Blev faktiskt tre par byxor, två skärp och en tröja inhandlad också!
Och så detta;

I morgon bitti, är det jag som går upp och tonar håret! De grå stråna ska bort!!

Nu ikväll har jag beställt Cava från Systembolagets beställningssortiment. Fick tips om ett prisvärt fynd i Munskänkarnas magasin, som jag bläddrade i hos sonen. Jag älskar cava, och ville genast prova den här sorten!


Det är midsommarafton imorgon! Dottern har beställt en blomsterkrans, så det blir projekt nummer två,  efter hårfärgning. Tidig kväll, ska vi ut till svåger och svägerska i Björklinge på midsommarfest. 

Och då ska mina grå vara borta och jag ska ha en blommig blus och sotade ögon;
 Because I´m worth it


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar