fredag 29 april 2016

Nyfriserad!

I dag har jag besökt frissan. Sist jag var hos henne var den 15 oktober... Jag prioriterar hellre massage, ansiktsbehandlingar och nagel-fix. Håret kan man alltid sätta upp i tofs och nagga lite själv på luggen, när den börjar krypa ner i ögonen.
Men nu började det bli stripigt och med kluvna toppar och dessutom upptäckte jag fler grå hårstrån än vanligt, så jag beställde en toning tillsammans med klippningen. Nu är jag mörkblond med svaga skiftningar av guldblond. 
Det är konstigt, för med det samma hon har klippt och färgat klart, fönat och fixat, och visar med spegel från alla håll och kanter. Då tycker jag det ser helt ok ut. Men när jag kommer hem och tittar i spegeln hemma, från mina vanliga vinklar, så ångrar jag genast mitt besök. Tycker att det ser alldeles för tillgjort och prydligt ut, Jag är nog ingen frisyrmänniska, vill helst ha ett vindrufsat hår med lite ostyriga lockar.
Ja, ja, det brukar bli bättre när jag har tvättat det själv första gången, och min frisör, som känner mig vid det här laget sa; -Hej då, vi ses väl till jul nästa gång då.....

Nu ska min frisyr och jag krypa till sängs, fredagen börjar närma sig sitt slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar