måndag 10 juni 2013

Hoppas ni kan vara glada för min skull.....

I morse var första morgonen sedan jag började stavgå första maj, som jag gick i regn. Ett stilla sommarregn föll hela timmen och jag var ganska blöt, men rik på dofter. Sommaren doftar bäst i regn!!
Arbetsmåndag i avslutningsvecka innebar bl a att jag bjöd på stort fikabord till klassen och så hade min kollega plockat ihop bilder från åk 7 och framåt. Jag tror dom hade kunnat sitta hur länge som helst och titta på sig själva. Dom tjöt av skratt. Det händer en hel del på dessa tre år utseendemässigt. Från ganska små med runda barnkinder till riktigt långa med vuxendrag.
Nu ikväll var vi tillsammans och grillade korv och hamburgare i kanten av Stadsskogen. Jag gav upp efter drygt två timmar. Vaknade redan halv fyra i morse och kunde i somna om, så jag var ganska trött. Flera av ungdomarna kom fram och kramade mig när jag åkte och sa; Du kommer väl imorgon. Sånt värmer faktiskt, det är inte alla femtonåringar som visar sådana sidor!
Jag åkte hem och ställde mig i duschen för att få bort lukten av grill-os.
Nu har jag druckit te och sitter med yngsta dottern och pojkvännen som ivrigt berättar och försöker blidka mig till en positiv inställning; dom kom just hem från Nacka där dom har varit och tingat en hund! "Hoppas ni kan vara glada för min skull", skrev dottern i ett sms på väg hem därifrån!
Min inställning är fortfarande ganska sval.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar