måndag 3 juni 2013

Betygsvåndan över för den här gången

Det var helt galet på jobbet idag. Började med en elev som petade in ett suddgummi i en annan elevs öra så dom fick bege sig till vårdcentralen!! Fjortonåriga pojkar......
Elever som jobbat hemma med sina uppgifter över helgen och som i sista sekunden kom med sina arbeten och utvärderingar. Andra elever som inte kom men som jag letade upp bara för att få veta läget. Elever som jag sökt upp för betygsprat när jag vill förklara varför jag sänkt ett betyg. Elever som kommer extra för att göra klart påbörjade arbeten. Elever ur min klass som kommer och vill berätta om (som dom tycker) orättvisa bedömningar från kollegor. Och så de vanliga lektionerna som ständigt blev avbrutna av olika anledningar. I mitt arbetsrum ser det ut att ha skett ett bombnedslag!!
Men nu är våndan i alla fall över, jag har fört in och definitivmarkerat alla betyg så nu kan inget ändras. Och jag känner att jag har grund för alla mina beslut, så kommer någon och klagar så kan jag ge svar på tal och förklara!

Klockan är snart halvelva, det är ännu ljust ute och fåglarna kvittrar för fullt. Om två veckor och en dag börjar min sommarledighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar