torsdag 12 oktober 2023

Snart flyttar hon hemifrån - för andra gången


 Igår morse när vi kom från gymmet strax efter kl 8 så hade vi två döttrar, två hundar och en bebis hemma vid köksbordet. Hon från Dalarna hade bilat redan 05.30, efter morgon-amningen för att få köra med ett nöjt barn.

Efter frukost tog maken och jag vovvar och bebis och gick på promenad för att mamman skulle få sova. Det regnade och blåste halvt storm ute men var milt i luften så ändå riktigt skönt och liksom "höstmysigt"!

Härhemma håller det nu på att roddas inför morgondagens flytt. Det är därför vi fått besök från Dalarna, för storasyster vill hjälpa lillasyster och är jättetaggad på att få se lägenheten. Hon verkar nästan mer taggad än själva flytt-föremålet. Men yngsta dottern har lite körigt på jobbet och inför en oktoberfest som hon är med och arrangerar  nu på lördag. 

Hennes föräldrar tyckte nog att det kanske var lite dålig tajming att ordna en fest för 25 personer samma helg som man ska flytta, men det tyckte inte dottern. Hon tänker dessutom att hon ska måla om två rum och en hall, så hon har nu köpt små burkar med färgprover. Det tänkte hon göra på lördag och söndag...... Efter reaktionen på vårt tyckande om oktoberfesten så har vi lärt oss att hålla tyst, maken och jag. Det blir nog bäst så, för familjefridens skull. Och vi tänker att hon nog ganska så snart lär bli varse på hur allt kommer att bli.

Imorgon är det i alla fall bara fokus på flytt, så då blir det till att bära kartonger och möbler. Fyra trappor upp, bor hon, det finns ingen hiss.....

Så nu flyttar hon hemifrån - för andra gången!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar