söndag 15 oktober 2023

Ett bra avslut på helgen!



Det är så härligt med våra söndagsvandringar. Vi har fått för oss att hitta nya ställen att utforska-det finns ju nämligen otroligt många vandringsetapper på Upplandsleden och för övrigt andra leder också, så varför gå i samma fotspår som man gjort tidigare? Idag tog vi bilen till Fjällnora och gick 11 km, runt sjöarna och så Eda-slingan. Obligatoriskt kaffe och fikabröd med, vilket intogs i solgasset på en brygga. Lilla vovven var med och hoppade fram på sina små ben, hela tiden med svansen i topp, trots att det bitvis var ganska besvärlig terräng med massor av sten, rötter och en del nerblåst ris.

Känner hur det hettar i kinderna nu sedan vi kom hem och in i stugvärmen. 

Fredag var det flyttbestyr hela dagen, lördagen vinkade vi av döttrarna, den ena skulle tillbaka till Dalarna och den andra drog tidigt för att hinna upp i lägenheten och sen rådda med sin oktoberfest. Jag städade upp och förberedde trerätters middag för inbjudna gäster. Den fick starta redan kl 16, eftersom vi skulle hinna till Reginateatern och Show, show kl 19. Helt otroligt bra föreställning. Duktiga musiker och sångare och mycket skratt blev det! Jacke Sjödin är så mångsidig och helt fantastisk i sitt artisteri.

Trodde vi skulle äta rester ikväll, men har precis blivit inbjudna på söndagsmiddag hos äldste son med familj. Dom behövde lite barnpassning en stund, när fotbollsträning krockade med föräldramöte på bandyn. Och då passar vi på att stanna på middag!  Men innan vi går tänker jag skaka ihop varsin Margarita till maken och mig!

Så blev det ett bra avslut även på denna helg!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar