fredag 17 februari 2023

Ljusare, mirakulöst slätare och mer förskönad.....

.... ja, det resultatet ska mitt ansikte nu ha, efter att ha haft den här masken på i 15 minuter. Medan jag läste och drack Prosecco. När jag kritiskt granskade mitt ansikte och smörjde in det, efter badet, ska jag i ärlighetens namn säga att jag inte såg minsta spår av varken ljusare, slätare eller mer förskönad. Däremot lyste näsan som ett rött stoppljus, där har herpesblåsor placerat sig. Men jag har i alla fall snygga ögonbryn och böjda, mörka fransar, efter en lashlift och brynfärgning jag gjorde igår. 


Och badet var skönt, lite fredagskänsla över det! När jag arbetade, hade jag ju alltid mitt fredagsbad, och nu stundar dessutom sportlovet så det hade varit extra speciellt.


Mirakulöst sköna är däremot snödropparna! Kunde inte låta bli att plocka in några stycken efter veckans storstädning. Dom har smugit sig upp i rosenrabatten sedan någon vecka tillbaka. Trogna
 vårmarkörer!
Nu ska jag ta hand om en hjortfilé, göra en rösti och en fräsch sallad och dekantera ett Bulgariskt rödvin, som maken fick i present när han slutade arbeta. Ikväll blir det På Spåret. Dottern ska på AW och kommer sent. 
Skulle tro att vi sussar gott då!
Och kanske drömmer om att vakna upp med ett mirakulöst slätare och mer förskönat ansikte.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar