tisdag 21 februari 2023

Fettisdag


 Vad annat kan man ha på bild idag om inte en semla (eller tre....)!!

Maken har redan hunnit äta en halv på jobbet i förmiddags. Dottern, som varit i Stockholm för fotografering av vår och försommarkollektioner, har inte ätit någon-"eftersom fotomodellerna inte äter sådant", men däremot hade hon noterat att det varit kö utanför de konditorier hon passerat på vägen hem. Maken hade hört att vi svenskar sätter i oss 6 miljoner semlor just idag!! VA? Hur är det möjligt, tänker jag!!

Och jag, som varit ledig hela dagen, har inte tjuvstartat ätandet. 

Tänk att jag fortfarande, varje morgon, vaknar med tanken; -Å, idag en ledig dag! Känslan av lov, håller verkligen i sig och jag är så tacksam! 

Idag laddade jag ner Biblio, en app från biblioteket, och jag hittade en ljudbok som visade sig vara en riktig "bladvändare" - eller kan man säga så, när det gäller ljudböcker....??  Det du inte ser av Katherine Webb, en historia som utspelar sig både i då- och nu-tid. Jag blev totalt uppslukad, och det visade sig att jag suttit och lyssnat och vävt 4 timmar och 20 minuter utan att ha en aning om att jag förbrukat så lång tid! Var liksom fortfarande kvar i historien, när jag gick på eftermiddagspromenaden med lilla vovven! Då är det bra! Längtar till att höra fortsättningen, men det får bli imorgon. Nu ska jag fixa te och servera semlorna till maken och dottern och mig själv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar