söndag 8 maj 2022

Födelsedag och kursträff


Så här glad var jag över all uppmärksamhet och uppvaktning med anledning av min födelsedag i fredags! Rosé-vin, laxrosa lövkojor, rosa servetter och dito tröja och kinder blev pricken över i!
Jag var t om ut och slog en kullerbytta på gräsmattan vid 10-snåret, då jag blev utmanad av mitt barnbarn. Visserligen ville hon ha mig att göra en bakåtvolt, men där gick gränsen!


Dagen efter bilade jag ut till Östhammar där jag mötte upp 5 av mina kursare från textillärarlinjen. Efter diverse loppisar och ett rejält lunchfika så fortsatte vi hem till Boel som numera bor i ett litet torp Josefsberg strax utanför Hargs bruk.


Vin, stickning, broderi, mat, prat och skratt i ett avslappnat och lättsamt umgänge


Idag efter frukost tog vi oss till bruket för rundvandring i vacker miljö.


 Vinden blåste snål, men gullvivsbacken lyste gul, och vi såg t om några utslagna liljekonvaljer! Efter förmiddagsfika bilade vi åter till Uppsala, jag släppte av ett par kursare vid resecentrum och åkte hem till mig. Nu har jag packat upp, satt på en tvättmaskin och tagit fram räkor och oxfilé till middag. Kan ju inte riktigt sluta fira än!

Dock blir det tidig säng-gång ikväll! Jag hade med mig en gammal luftmadrass från vinden som jag sov på i ett hörn, under ett symaskinsbord. Strax efter att jag lagt mig tillrätta kände jag dessvärre hur luften sipprat ut, och efter ett tag låg jag direkt på hårda golvet. Kudden var fortfarande intakt, men eftersom då huvudet fick en väldigt konstig vinkel var jag tvungen att släppa ut luften ur den också. Dessutom hade jag en klocka precis ovanför huvudet, som tickade högt varje sekund, och i morse lyste solen in i ansikte. Men vad gjorde det, vi hade så himla trevligt. Och sova får jag göra i natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar