lördag 17 april 2021

Leveransdag

 Idag har det levererats saker!

1.  Yngsta dottern och pojkvännen behövde tillfälligt låna ett soffbord, varpå vi släpade ner vårt gamla Elips från vinden och körde över det tillsammans med lite annat smått och gott som var glömt. Lägenheten är så fin och charmig, en riktig pärla. Äldre hus har verkligen mer själ och karaktär än moderna hus, eller för den delen hus från 70-talet och framåt. 



2.  Jag skrev ju häromdagen om att min flygvoucher efter den inställda Norgeresan var påväg att gå ur datum. Samtidigt som jag beställde den resan för ett drygt år sedan, så köpte jag två söta nattlampor till de två nyfödda barnen som jag skulle besöka. Nu fyller barnen snart ett och jag tycker det är dags att dom får sina lampor, så jag slog in dom noga, noga med massor av emballage, eftersom dom är ganska så ömtåliga. Sen gick jag till postombudet. Hade tyckt att jag tog i när jag gissade på ett porto på 250 kronor. Det hade jag inte, det kostade 416 kronor att skicka detta paket! Hutlöst, skulle jag säga. Nu hoppas jag verkligen att dom kommer fram hela och oskadade!


3.  I torsdags blev jag äntligen klar med lapptäcket och den virkade lilla räven som skulle bli en "välkommen-till-världen"-present till familjens senaste tillskott Eva. Tog en promenad för att överlämna paketet i eftermiddag, och fick se den lilla skönheten i full färd med att äta i pappas famn. Hon är lite divig och föredrar nappflaska framför bröst, så mamman pumpar dagarna i ända!  



Men nu får det vara slutlevererat för idag. Jag ska bara sitta och slappa i soffan resten av kvällen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar