söndag 3 februari 2019

Vi har det bra!!

När nordanvinden viner utanför sovrumsfönstret och man riktigt ser hur snön yr. Ja, då är det skönt att ligga kvar en liten stund extra i sängen. Titta ut genom fönstret och känna hur varmt och mysigt det är under täcket. Småprata om ditt och datt och veta att man har en ledig dag framför sig!


 Så småningom gick vi ändå upp. Medan maken skottade sig fram till fågelborden för att fylla på deras frukost, och fram till brevlådan för att hämta tidningen, ja då lagade jag en stadig frukost. Det blev äggröra och bacon. Sallad, juice, rostat bröd och nybryggt te.

Det är mycket snö nu. Det är vintervitt och härligt vackert!  Men visst kan man ändå tänka att på andra ställen i världen ser det ut så här;


Det här är Thailand för 7 år sedan.......

Men eftersom jag verkligen älskar våra skiftande årstider, så kan jag faktiskt inte säga att jag önskar att jag vore tillbaka i Thailand.
Hade däremot gärna åkt skidor idag. Men knät har gjort sig påmint, så jag fick nöja mig med en promenad tillsammans med maken och så ett skivstångspass, där alla rörelser utom knäböj gick bra. Så imorgon lär jag känna av både bröst, triceps och biceps.

Sen blev det bastu! Det hade inte varit lika skönt i Thailand!
Och därefter söndagsmiddag med vin!!
Vi har det bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar