fredag 1 februari 2019

Livet, det vackra, kantstötta, viktiga och underbara livet!


Samma leende hade jag själv efter dagens lektioner. Eleverna var fantastiska och gav så mycket tillbaka att arbetsdagen blev en ren njutning!  Dom arbetade seriöst och alla var glada och tyckte det var roligt att jobba! Kände jag mig nöjd, eller kände jag mig supernöjd?!!

Fortfarande leende, satte jag mig i bilen och körde till Krusenbergs herrgård och Sparadiset,  för en Lomi-Lomi-massage. Jag var öm, stel och svullen i ryggen, så det var inte enbart en njutning att lägga sig på bänken, men det gjorde gott att få sig en riktig genomkörare.

Och efter en räkfrossa-afton med maken sitter smilet kvar!
Det är den första februari och Sofia Sievertsdotter skriver;

Vi har en ny månad framför oss. Vad var bäst i Januari? Vad lärde jag mig? Var lade jag tid och energi?På vilka sätt slösade jag med mitt liv?
Vad vill jag åstadkomma och bidra med i Februari? 
Vad är allra viktigast? Om pengar och tid inte fanns, vad skulle jag ägna mig åt? Vilka drömmar väntar på att jag ska ta steg mot dem? Behöver jag hjälp med att klargöra något i mitt liv eller framtid?  Vem eller vad kan hjälpa mig att se nästa steg tydligare?  Det är alltid värt att bygga på en dröm och det finns alltid människor som vill hjälpa tilVi sitter i samma båt allihop. Livet. Det vackra, kantstötta, viktiga och underbara livet. Låt oss vara snälla mot varandra idag och finna tacksamhet för den båt som är vår.

Läs det där flera gånger! Le och vänta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar