torsdag 30 juni 2016

Lyx-dag

Idag fick jag frågan; -Vad gör du hela dagarna?
En så konstig fråga?  Precis som om tiden skulle vara ett problem att lösa!
Frågan kom från en som har eget företag, två barn i förskoleålder och inte så mycket tid över, så ur hennes synvinkel var den möjligen befogad.
Mitt problem är definitivt inte att få mina lediga dagar att gå, snarare att räcka till!!

Idag har jag haft en riktig lyxdag!!
Hade tid för att fixa naglarna kl 9.30 och sen skulle jag ge mig ut på stan och leta bikini. Först blev jag dock fast på gågatan för en fantastisk dansföreställning. Läste om den i tidningen häromdagen, det är skolungdomar som fått i sommarjobb att lära in en koreografi och uppföra på olika ställen i stan. Inte kunde jag drömma om att det skulle kunna vara så professionellt!
Efter denna föreställning hade jag hunnit bli hungrig, så då blev det intag av detta på Forsa hembageri;


Sen blev det lite av skottspole-verksamhet även idag! In och ur butiker, in och ur provhytter. Dumt nog hade jag valt en blus med många knappar, så när jag efter ett par timmar klev in på Cura, min favorithudvårdssalong, så skrattade terapeuterna åt min helt snedknäppta blus....
Jag färgade ögonfransarna och fortsatte mitt letande efter den perfekta bikinin. För mig innebär det en hög trosa, gärna shortsliknande, där jag kan stoppa in magskrynklet. Överdelen måste också vara lite bred, så att inte skrynklet bredvid överarmarna sticker ut.
Det är så mycket överskott av hud nuförtiden....

Jag fick min bikini, blå och vit-mönstrad, och jag köpte även en enfärgad blå trosa, att ha att byta med, så nu är jag nöjd!
Den packades direkt ned i resväskan som ligger uppslagen i sovrummet.
Imorgon är det dags att fylla den med fler plagg.
Men först lite sömn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar