söndag 5 juni 2016

Fest hela helgen

Som en minisemester, på tu man hand med maken i Stockholm, det har varit så mysigt!!
Mamma Mia The Party, var precis så lyckat som jag trott!
När vi klev in genom entrén vid Gröna Lund, förflyttades vi verkligen till en liten grekisk taverna! Se bara;


Vi fick varsin ouzo och lotsades upp till vårt bord på balkongen med bra överblick över hela stället. Vi fick grekiskinspirerad mat i mängd och serverades förstklassig underhållning! Det var en enkel men söt story som innehöll all Abba-musik man kan önska. Det bjöds på dans och akrobatik, eld och vatten. Mycket skratt och högt tempo. Timmarna flög fram. Kvällen avslutades på dansgolvet där det var trångt och bra stämning, klackarna i taket till över midnatt.
En liten blåsa på vänstra stortån har jag som minne. 
Det var sedan underbart att strosa ut i den ljumma Stockholmsnatten och i sakta mak flanera längs vattnet tillbaka mot hotellet.
Lördagmorgon sov vi ut och njöt hotellfrukost i lugn och ro innan vi gick för att kika på  alla 17000 spänstiga löpare som sprang Stockholm Marathon i fantastiskt försommarväder. När vi stått och hejat på dom fortsatte vi till Kungsträdgården, där matmässan "Smaka på Stockholm" på gick. Vi sippade cava och smaskade läckra "hamburgare" från "Burgers and Lobsters".  Stora, saftiga hummerbitar i ett gott bröd, knapriga pommes och så ett ost-dip som inte gick av för hackor. Mums!


Mot sena eftermiddagen återvände vi till Uppsala, och på kvällen var vi bortbjudna på middag.

Idag är det söndag, men eftersom det är röd dag i morgon, känns det som ännu en lördag! Har fått lov att ägna mig åt lite "vardagliga sysslor" såsom tvätt, dammsugning och blomvattning, men det är ok. Ikväll ska vi grilla entrecoté och korka upp en flaska rödvin, så då fortsätter festen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar