torsdag 9 juni 2016

Check för skolavslutning

Skolavslutning avklarad. Eleverna grät och skrattade om vartannat, ikväll måste dom vara känslomässigt utmattade.
Fick tillslut lov att  mota ut dom från skolan eftersom jag skulle åka och hämta barnbarnet på dagis. Avslutningen var i princip färdig efter två timmar, men de sista eleverna hängde kvar drygt fyra timmar! Slängde ur mig att; - Ni får titta in och fika hos mig om ni vill. -JAAAA, skrek sju flickor i kör. Så nu får vi väl se vad som händer med detta sommarlov....

Efter två timmar på lekplatsen och i skogsbacken, fick jag lämna yngsta dottern med matlagning till två hungriga barn, eftersom jag skulle på restaurang med syjuntan.

Åt en smakrik risotto och tomatsås med pilgrimsmussla, lax, tonfisk och havskräfta och så pratade vi om våra sommarplaner med varandra, så det blev lite sommarfeeling även här.
Dock vittnade utetemperaturen om annat, hade önskat vantar när jag cyklade hem i den kyliga försommarkvällen.
Har nu suttit och letat efter "rätt" poncho på nätet, känner att jag vill ha ett sommarprojekt i form av virkat eller stickat. Men det är skolarbete kvar i åtminstone dagarna tre, eventuellt fyra. Jag måste sy en klänning, skaffa en examenspresent och i helgen rådda med två bjudningar, så poncho-projektet får nog skjutas upp.
Skjuta upp nattsömnen tänker jag dock inte göra en minut till. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar