måndag 27 juni 2016

Blandad kompott

Ja, så kan det gå!! Ut ur EU, ut ur EM!! Först väljer dom helt galet och sen blir England krossat av lilla Island! Rätt åt dom!
T om jag har suttit och tittat på fotboll ikväll, visserligen med en virkning i händerna, men i alla fall. Jag har faktiskt haft ett visst nöje av att följa matchen! Och det vill inte säga lite!!
När nu Sverige åkte ut, måste man ju ändå hålla på ett nordiskt land, som dessutom leds av en svensk! Tänk om dom skulle gå och vinna hela EM!! Håller tummarna!

För övrigt är jag upprörd! Dottern berättade att ett äldre gift par var inne i butiken idag. (med äldre brukar hon mena folk i 50-årsåldern). Mannen hade provat kläder och bestämt sig för några plagg. När han skulle betala, gick frun iväg. Då går mannen fram till dottern, som står och viker kläder en bit från kassan, klappar henne på rumpan och säjer "tack för hjälpen",,,,,,,
VA!! Vem tror han blir glad av en sådan gest??!?? Vilket svin!

Min tid idag har ägnats åt att handla mat, hämta min och skolans symaskin på verkstan, promenera med vovve, lämna blod, sitta i telefonkö, träna och laga finmiddag på en måndag. Det är en sak jag älskar med ledighet! Att  om jag får lust, kan jag korka upp en flaska vin och lägga ner extra mycket tid på matlagning fast det är vardag. Idag blev det smördegsinbakad lax med varm sallad och till efterrätt blev det cheescake med färska jordgubbar.

Med detta spretiga blogginlägg, släcker jag ner och kryper till sängs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar