onsdag 22 april 2015

In the club

Så blev det ännu en kväll framför teveskärmen! Med sockstickningen.
Efter att ha varit i skolan från 08.00 på morgonen till 20.00 på kvällen, så fanns det inte mycket ork kvar, efter att jag nattat barnbarnet. Han har fått lite svårt att komma till ro på kvällarna. Det ska kramas och pussas på gosedjuren, det ska snurras runt och bitas i tårna, det ska sjungas och jollras. Och efter att själv ha legat och blundat den där tiden på kvällen, blir man både frusen och seg.
Men så kom jag på att jag förra onsdagkvällen, när jag kom hem från mina utvecklingssamtal vid nio på kvällen, hade hittat just den här serien på svtplay, och så började jag titta. Och blev såld. Ikväll gick avsnitt två, som jag såg direkt.

Den handlar om några gravida kvinnor som träffas på en föräldrautbildning. Alla med helt olika bakgunder och liv, och så får man följa dem. Jag tycker mycket om den. Sa även åt höggravida, sonhustrun att kika. Fast efter kvällens avsnitt är jag glad att hon inte gjorde det!!

Dagens detoxmiddag, fick bli en "favorit i repris". Jag hade lagat mycket av linssoppan häromdagen, så en portion fick följa med till skolan och avnjutas som lunch!

Rubriken syftar alltså inte på den där halvdåliga låten som Danny sjöng för något år sedan, utan är titeln på den brittiska serien!

http://www.svtplay.se/video/2843440
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar