torsdag 9 april 2015

Bra bok, hjälm och vantar


Ibland kan man bara inte lägga ifrån sig bra böcker!
Därför låg jag kvar så länge i badet ikväll att badvattnet blev iskallt och jag var skrynklig som ett russin.  Sista kapitlen läste jag ändå när jag borstade tänderna.  Det var den här boken;

 
Samma författare som till "En man som heter Ove", och som jag inte alls var så förtjust i, fast alla sa att den var så bra. Maken t ex, gillade den och därför gick han och köpte den här, som han inte ens läste ut för att han tyckte den var så konstig. Tänk så olika det kan vara!
 
För övrigt har dagen bjudit på ett underbart vårväder. Jag tog bilen och åkte med barnbarnet för att köpa cykelhjälm så att vi skulle kunna ut och cykla på eftermiddagen. Fick nämligen tag på en begagnad barncykelsits på Blocket för ett par veckor sedan.
 
 
Så här fin blev han. Tyvärr blev det ingen cykelutflykt, eftersom dottern var tvungen att låna min cykel till jobbet, då växlarna på hennes egen cykel plötsligt inte fungerade när hon skulle iväg.

Det fick bli en tur till lekparken istället. När Eric sov middag satt jag på verandan och stickade nya tumvantar till honom, han äger bara tjocka termotumvantar, och nu behövs något tunnare.


Tänker att dom ska matcha nya cykelhjälmen!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar