tisdag 17 juni 2014

Två arbetsdagar kvar nu!

Har spenderat kvällen tillsammans med syster på Radissons restaurang "Picknick". Över förväntan, både vad gäller inredning, mat och service. Det blir nog fler besök där!!
Kvällen var kylslagen, så väl hemma fick det bli en kopp te, till lite chatt på facebook, mailcheck och så lite blogg på det. Klockan är snart midnatt igen och jag har varit igång sedan klockan sex, men jag känner mig förvånansvärt pigg. Imorgon bitti ska jag upp lika tidigt för att hinna baka bullar och ta med till jobbet. Vi ska ha en förmiddagsfika med lite avtackning och sommarhälsningar. Har varit och fixat lite gåvor och sytt vinpåsar idag. All personal blev glatt överraskade med varsin pocketbok som sommargåva igår på personalmiddagen. Trevligt drag av vår rektor, som kommunanställd är man inte så bortskämd med varken gåvor eller överraskningar.
Min bokläsarhög bara växer, jag var in på biblioteket och hämtade två beställda böcker i eftermiddags. Hängmatta äger jag ingen och strandhäng tror jag inte det blir så mycket av i sommar, men jag hoppas ändå på att få mycket tid till läsning!
Nu till tandborstningen blir det ett par kapitel t ex!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar