söndag 15 juni 2014

Mitt i juni

En skön hemmasöndag. Jag har tagit hand om smutstvätt och städat huset och "plockat", allt var behövligt efter den senaste veckans utsvävningar.
Jag var också med yngsta dottern och lilla vovven på hundskolan. Dom går på en unghundskurs sex söndagar i rad. Mayli är minst, de andra "eleverna" är stora hundar. En Grand Danois är som en jätte, jämfört med lilla Majsan. Men hon var å andra sidan den mest lydiga av deltagarna. Så roligt att vara med och se!
Direkt därifrån åkte jag till Friskis & Svettis och deltog på ett skivstångspass.

Maken har spelat golf och varit på fotbollsmatch. Äldsta dottern kom hem från SummerBurst, musikfestivalen på Gärdet i Stockholm. Hon har lagt upp bilder på sin blogg och jag önskar att jag vore 21 år igen-dom verkar ha haft så himla kul!!

Vi åt middag ute på altanen och planerade den kommande veckan. Yngsta dottern ska vara hundvakt till Massimo fr o m imorgon, äldsta dottern har långa pass på Ikea, maken har en tenta från kursen på tandläkarhögskolan och en middag med arbetskamrater.
Själv laddar jag för sista arbetsveckan innan sommarledigheten, och det är en hel del inbokat att hinna med, så nu ska jag gå och sova för att orka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar