söndag 8 juni 2014

Hur trött kan man bli?

Var tredje vecka går jag på massage! Jag har äntligen hittat en som ger jättebra massage. Inte alltid skönt, men det gör så gott efteråt och jag känner att min kropp behöver det.
Det är en  kvinna från Kina som driver en salong med massage och olika typer av kroppsbehandlingar. Liten och späd, men med en otrolig styrka i händerna.
Idag gick hon loss med både armbågar och underarmar och så fick jag prova Koppning för första gången. Har hört talas om det innan, men aldrig testat. På fyra punkter, två i ländryggen och en på varsin skinka, fäste hon glaskoppar som hon "pumpade ut luften från" så att ett vakum bildades.
Det nöp till rätt rejält i början, men dom fick sitta kvar medan hon masserade övre delen av ryggen, så tillslut kändes ingenting.
Det lär främja blodcirkulationen i musklerna och påverka energiflödet. Det aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret.
Inte vet jag om det var därför jag blev totalt slut efteråt! Hela dagen har jag bara känt mig totalt urlakad och orkeslös.
Det är bara att hoppas på att jag vaknar som en annan människa imorgonbitti, för annars vet jag inte hur det ska kunna bli någon examensbuffe på onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar