måndag 16 juni 2014

En dag närmare sommarledigheten

Till kvällsteet har maken och jag suttit och bläddrat oss igenom hundratals hus att hyra på västkusten. Tanken är att vi ska spendera en vecka där, tillsammans med våra döttrar, senare i sommar.
Det ska ligga i norra Bohuslän och man ska få ta med sig hund, ungefär dom kriterierna har vi. Så vill vi gärna ha vatten och avlopp inne och vattentoa men vi behöver ingen lyxstandard.
Mycket är uthyrt redan, men det ska säkert bli ett hus till oss också.
Förra året hade vi bokat hus i Visby, precis den här dagen ifjol, kom yngsta dottern hem med lilla vovven. I huset fick man inte ha husdjur, så hon fick stanna hemma.
I år hade vi tänkt få med oss bägge flickorna. Det är trevligt att dom vill åka på stugsemester med sina gamla föräldrar!

En dag mindre att arbeta. Har röjt i salen idag på förmiddagen sedan hade vi s k kvalitetsarbete på eftermiddagen, möte med en blivande elev i min klass och så på det en liten sommarmiddag i personalrummet. Lite blandade känslor för den, en av lärarna som inte längre får någon tjänst till nästa läsår, höll ett långt tal. Imorgon förmiddag ska vi ha utvärdering av enkäten om hur den sociala arbetsmiljön på skolan är, blandade känslor för det med, kan bli obehagligt.

Hade tänkt grunda med lite yoga imorgon bitti, så kan jag leva på det lugnet resten av dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar