söndag 18 maj 2014

Var tar tiden vägen?

Äldsta dottern ringde från Göteborg i kväll. Hon är där och hälsar på kompisar som hon träffade under Backpacker-tiden i Asien. Dessutom sonderar hon terrängen inför flytten dit i höst. För hon säger att hon ska flytta dit då!
Ända sedan vi var i Göteborg en semester när flickorna var små, kanske 8-10 år, har hon varit förälskad i den stan. Då ville hon bli guide på Paddan-båtarna, nu har hon sökt utbildning på universitetet, och ser sig även om efter jobb. Dessutom har hon och kamraten varit och tittat på två olika lägenheter idag, så allt är verkligen förberett.
Jag försöker tänka positiva tankar (det är bra med självständiga barn, så skönt att hon inte bosatte sig i Australien, man tar sig till Göteborg med tåg på 4 timmar osv, osv)

Jag har putsat fönster på halva huset idag! Skulle göra alla fönster, när solen flyttat sig från framsidan, men fick besök av barnbarnet och hans mamma, så då hade jag inte tid med några fönster längre. Pappan kom efter jobbet och även maken dök upp från golfbanan så då grillade vi tillsammans och passade på att fira Eric som har namnsdag.
Även äldste sonen heter Erik i mellannamn, men han fick nöja sig med ett sms eftersom han var på hemväg från Köpenhamn där han  varit på svensexa sedan i fredags.

Helgen slut och redan mitten på maj. Var tar tiden vägen??!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar