tisdag 20 maj 2014

Njutbar smakar skymningen!

Den här morgonen kunde börjat bättre! Dottern, som annonserat efter att hyra lägenhet i Göteborg via Blocket, hade, efter förfrågan, i ett mail uppgett sina personuppgifter och sitt kontonummer. Hon trodde att avsändaren verkligen var Blocket, men det visade sig vara en bedragare som nu plockat ut pengar i olika omgångar. Nu är kontot spärrat och saken polisanmäld, men det var en mycket upprörd och ledsen dotter som cyklade till sitt jobb på Ikea halvåtta i morse!!
Själv hade jag en hyfsat lugn arbetsdag, eftersom merparten av eleverna den här veckan jobbar för fullt med en föreställning som har premiär i morgon kväll. Visserligen hade jag några extraelever som skulle iordningställa en del rekvisita, men det tog inte så lång stund i anspråk.

Nu ikväll var jag bjuden till en sk "värdinnekväll" på en butik som heter "Curvy Fashion". En  vän och f d arbetskamrat startade upp en butik med kläder för storvuxna kvinnor, för ett år sedan. Där kan man boka in kvällar med modevisning, vin och snittar och försäljning till rabatterade priser, och det var en sådan kväll jag var inviterad till. Jag träffade flera gamla bekanta som det var trevligt att prata med och jag köpte faktiskt en blus och ett linne.
När jag skulle cykla hem tog jag en omväg i Luthagen och Stabby bara för att det var en sådan underbar vårkväll!
Njutbar smakar skymningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar