söndag 18 maj 2014

Lat lördag!

Det har varit en alldeles ljuvlig dag med sommarvärme. Nere på stan, längs Fyrisån, blommade kastanjerna och folk satt lättklädda och fyllde uteserveringarna med prat och skratt. Allt lever upp när sol och värme återvänder!
Jag cyklade ner för massage och sen gick jag för att leta sommarskor. Hittade ett par turkosa med mellanhög klack som jag blev nöjd med och när jag köpt te cyklade jag hem och vi fikade tillsammans ute i trädgården.
På eftermiddagen sydde jag färdigt bröllopskudden. Yngsta dottern låg och solade och maken skulle på fotboll.
Klockan sex mötte jag upp honom i stadsträdgården där vi skulle gå på Lindy Hop-introduktion på dansbanan.  Där var massor av folk och -som alltid- mest kvinnor. Det innebar att vi roterade ganska ofta för att alla skulle få dansa med alla, flera kvinnor valde att "dansa förare", så jag fick  dansa med tre kvinnor och tre män innan ngt gick snett och jag blev utan. Maken gick också av och så fortsatte vi genom parken och tittade på de fantastiska tulpanrabatterna innan vi cyklade hem och lagade middag. Vi kunde sitta ute till solen gick ned, visserligen med en pläd över axlarna mot slutet, men det var så skönt att njuta vårkvällen!
Med värmen kommer också fästingarna och idag fick vi plocka den första på lilla vovven, undrar hur många fler det blir i sommar?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar