lördag 15 mars 2014

Nöjd men inte mätt!

Tantvarning utfärdad!
Jag har ägnat lördagkvällen åt att baka, lyssna på country och dricka rödvin.
Dock, när countrytimmen tog slut, övergick jag till att lyssna på ett program där skådespelaren Gunilla Röhr pratade om sorgearbete efter barns död. Och nu dricker jag te och skorporna står på torkning. Jag ska strax runda av den här lördagen och krypa i säng.

Jag har haft en skön lördag som började med massage hos Li Hong. Uträttade några ärenden på stan och kämpade mig hem i stark motvind. Det blev kaffe och våfflor och sedan satte jag upp nya köksgardiner, tog hand om stryktvätten och tog mig an läxan från förra helgen på Ullakademin. Vi ska tova en figur och jag har bestämt mig för att tova ett får.

Bollarna på översta bilden ska fogas ihop till ett fåransikte med hjälp av nålarna. Plattan på undre bilden ska bli öron. Jättebra tips att tova med hjälp av kruskaveln!! Fårkroppen ska bli tovad ull runt en sten. Tänkte att det skulle bli en perfekt "dörrstopp". Återkommer med bild när allt är klart.
 
När jag höll på med min ull fick jag plötsligt sådan lust att gå på bio. Jag kollade upp med döttrarna om vi kunde äta middag lite senare idag och så cyklade jag ner till Royal och köpte en biljett till filmen "Hallå, Hallå". En underbar film med både glädje och vemod.
 
 
Jag fick ett nytt "klokord" tack vare den filmen; Nöjd men inte mätt. En strålande sammanfattning av min livssituation!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar