måndag 24 mars 2014

Jaga ungdom...

Ikväll har jag varit på en informationskväll om Restylane!
Visst blir man sugen på en behandling när man ser före och efterbilder. Jag upplever att huden, efter 50-årsdagen, åldrats rejält. Många smårynkor, precis så där som mamma hade, mörka ringar under ögonen och allmän förslappning. Inget konstigt kanske, det hör ju till med stigande ålder.
Och hur mycket ska man jaga ett ungdomligt utseende? 
Å ena sidan tycker jag att man inte alls ska göra något mer än det som är naturligt för att man ska må bra. Dvs äta varierat och dricka mycket vatten, få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler, röra på sig, vara ute i friska luften, sova mycket och ha roligt.
Å andra sidan känns det ju roligare om man kan se sig själv i spegeln utan att tänka; vad är det där för en surkärring? För faktum är att åldrandet gör att jag ser surare och tröttare ut än vad jag känner mig.
Har flera gånger, på senaste tiden, fått frågan på jobbet (av välmenande arbetskamrater) "stackare, vad du ser trött ut"!!

Sedan är det såklart en ekonomisk fråga också. En s k skinbooster-kur, som innebär att man sprutar in fukt under huden över hela ansiktet, kostar nu 5 900 kronor. Med fyra veckors mellanrum behandlas man, effekten sitter kvar i ett halvår, sedan räcker det med en behandling med 6 månaders mellanrum. Om det nu stämmer som dom sa....

När det kommer till sådana saker så tänker jag; Var kunde jag resa för dom pengarna?
Då får allt en annan proportion.

Men vi fick i alla fall varsitt glas cava och en goodiebag med krämer med oss hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar