onsdag 28 februari 2024

Uppskatta de små tingen i vardagen!


 Med en 6-månaders bebis på spontan-besök, så blir det inte så mycket annat gjort! Måndag-Onsdag har dottern, bulldoggen  och Majken varit här. Det är en fröjd att se den utveckling som försiggår hos en sådan liten människa,  varje gång vi ses har hon lärt sig något nytt. Nu är det kräftgång som tränas, fast det är nog inte riktigt meningen, eftersom hon försöker nå roliga leksaker som ligger framför, men kroppen är bångstyrig och går åt fel håll. Vi får se vad som hänt nästa gång vi träffas, jag tror det blir väldigt snart!

Själv går jag på två ben/fötter och just nu är det en fröjd, eftersom jag i går fick avlägsnat två envisa liktornar som behagat återkomma och smärtat under bägge fotsulorna. 

Nu ser jag fram emot att träffa kollegor på 7 Flaskor i kväll och i morgon eftermiddag ska jag och en väninna ta tåget till Karlstad för att på fredag besöka Fårfesten i Kil. Ett arrangemang som jag i flera år velat besöka, men jag har inte fått till det. Lättare nu när man slutat förvärvsarbeta. Utställningar, föreläsningar och försäljning. Flera kurser och workshops som jag ville gå, men som tyvärr blev fullbokade så snabbt att jag inte hann med. Får väl sondera terrängen i år och kanske göra ett återbesök nästa år.

Och en annan rolig händelse var att vi för första gången efter vintern, i morse inte behövde tända cykellyset när vi åkte till gymmet!

Kanske mina glada händelser inte ter sig så märkvärdiga, men jag är övertygad om att det är viktigt att vara tacksam och kunna njuta av även de små tingen i vardagen! För dom finns!

Som Sofia Sievertsdotter skriver

Vi kan fylla våra sinnen med så mycket godhet, välvillighet, skönhet och ljus att det mörka till slut tappar fotfästet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar