lördag 8 juni 2019

När festerna avlöser varandra....



Ja, det blev examen i Borås med pompa och ståt, tal och sång, med modevisningar och stipendieutdelningar, med bubbel och blomster. Och vädret visade sig från sin bästa sida. Vi blev kvar över nationaldagen eftersom dottern skulle på en sista examensfest på kvällen. Så vi var på firande i stadsparken med ännu mer tal och sång, högtidligt värre. På kvällen satt vi och smörjde kråset på en uteservering och beskådade samtidigt en cruise genom staden, med balklädda studenter som färdades i allehanda amerikanska gamla vrålåk. Sen avslutade vi det hela med att gå på The Rocket Man, som verkligen imponerade!!



Och vi hann knappt mer än hem och packa upp så var det dags för nästa festlighet, när yngste barnbarnet skulle döpas. Det var en finstämd tillställning med en riktigt barnvänlig och lättsam präst som lät alla barn komma fram till dopfunten. Sen bjöds det på lunch i församlingsgården.

Och nu sitter jag och planerar nästa festlighet-en avslutningsfika för min klass 9 a, och så ska det slås in paket och skrivas kort inför nästa vecka när äldsta dottern ska ta examen. Då blir det en tur ner till Göteborg.

Det är mycket nu.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar