lördag 18 maj 2019

Ingen lotto-vinst denna vecka heller....

På lördagkvällen vid 22-tiden får jag alltid mejl om att veckans  Lottodragningen är klar, och så går jag in och rättar mina två rader. Dom har jag haft i ett par, tre år, tillsammans med min norska väninna. Första året turades vi om att spela fem veckor åt gången, men sen kom vi på att eftersom vi befinner oss i olika länder, så är det olika dragningar, och det ger ju bättre vinstchans. Så nu spelar vi hela tiden. Det kostar 6 kronor i veckan, så det är ju inte direkt några höga insatser.

Men det blir heller inte några höga vinstbelopp. Eller några vinstbelopp överhuvud taget. Jag är förundrad över hur man kan ha så lite som bara 1 eller 2 rätt de flesta av gångerna.

Vi skulle vinna ihop till resor att göra tillsammans, men det ser mörkt ut.

Mörk blev också himlen på eftermiddagen, så maken gick ut och klippte gräsmattan. Premiär för denna säsong. Sen sådde han nya gräsfrön på kala fläckar, för imorgon väntas visst regn.

Ja, sånt här sitter jag och funderar på medan jag med ett halvt öga förstrött tittar på Eurovisionsfinalen. Maken gick och la sig, och jag tror jag följer efter och läser en bok istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar