torsdag 15 mars 2018

Lite vårkänslor

När jag var på väg hem från jobbet kl 16.30 skulle jag först hämta min jacka i mitt arbetsrum. Då passerar jag ett annat klassrum. Fick se att det lyste där och gick mot strömbrytaren för att släcka, när jag upptäckte att det var solen som lös in genom fönstren!!


Så även om det är många minusgrader ute och gott om snö kvar, så börjar vårkänslorna spritta i kroppen. T om att yngsta dottern och jag satt ute i solen på verandan och åt varsin apelsin när jag kom från ett spinningpass i förmiddags! Visserligen på fårfällar och med ytterkläder, men solen värmde gott i ansiktet och dottern hann få fräknar över näsa och kinder!  Själv blev jag bara röd, och håller tummarna för att jag inte får soleksem.....

Kvällen har ägnats åt kakbak och att lära mig min nya mobiltelefon som jag hämtade ut på posten idag. Det senare kommer att ta ett tag av både min frustration och tid! Men jag behövde verkligen en ny då den gamla är helt sprucken, släpper in fukt och tar suddiga grovkorniga bilder. Kakorna ska med till jobbet imorgon, det är mitt arbetslag som har "köksveckan".

Nu går jag och lägger mig och drömmer om fler vårtecken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar