måndag 5 mars 2018

Mitt tjat grundar sig på oro!



Ikväll ställde jag mig och bakade tunnbröd och lyssnade på Ted Gärdestads-låtar. Och eftersom det tar ett tag och knåda, kavla, krusa och grädda, så hann jag med en stor del av hans repertoar!  Vilken skatt-dessa melodier och dessa texter. Och nu är båda bröderna borta. Men deras musik kommer alltid att leva. Till helgen måste jag komma iväg och se filmen!!

Idag är det dock bara måndag. Blev övertid på jobbet, pga elevhälsomöte, men eftersom maken var hemma och sjuk, kunde han släppa ut vovven i trädgården.  De dagar han varit hemma pga sjukdom är lätträknade, han går iväg även om han inte känner sig bra, men nu är det feber och riktigt otäck hosta. Jag vill att han ska gå till doktorn och kolla så att det inte är lunginflammation, men där är vi av olika åsikt. Är det något vi kan bli osams om, så är det hans hälsa! Han säger till andra att det är viktigt att lyssna på sin kropp, men själv ignorerar han sin egen. Jag blir arg och ledsen över detta, men jag vet ju att han bara blir irriterad när jag påpekar det, och så blir jag sur över hans envishet. Ibland har jag undrat varför han betalar dyra pengar för privat sjukförsäkring när han ändå aldrig utnyttjar den...
Han har i alla fall sjukskrivit sig även imorgon. OCH han äter både alvedon och hostmedicin. Så lite framsteg gör han faktiskt. 
Mitt tjat grundar sig ju faktiskt på oro!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar