tisdag 20 mars 2018

All By Myself



Det här är en underbar filmscen!

Riktigt så här eländig och desperat kände jag mig väl inte ikväll, men för första gången sedan före jul, var jag alldeles ensam hemma en kväll.
Dottern och vovven reste tillbaka till Borås vid lunchtid idag, och då försvann även pojkvännen som annars mer eller mindre bott hos oss. Även maken var borta på möte direkt efter jobbet till sent ikväll.
Själv kom jag hem efter gympan klockan sex.
Duschade, hällde upp ett glas vin och lagade en kycklingpasta. Åt framför Rapport.
Sedan rensade jag ut dotterns alla jackor, skor och kängor från hall-garderoben så där blev plötsligt massor av plats.
Jag plockade undan tandborstmugg, morgonrock och smink i badrummet och jag la beslag på två tröjor ur hennes garderob som jag brukar låna när hon inte är hemma! Hon har god smak, och vi har ganska så lika storlek, hon är lite spädare och lite längre, men mycket passar.
Hon verkade ganska nöjd med att vara tillbaka i Borås också. Pratade med henne när hon var på ICA och "bara handlade nyttig mat". Hon påstod att hon gått upp i vikt under sin praktikperiod, och när hon fick reda på att hon vägde ett kg mer än sin mamma så blev hon inte glad. Nu ska hon "köra hårt" säger hon.
Om bara 10 dagar är hon hemma igen, då ska vi tillbringa en fjällvecka ihop, och då blir det mycket god och inte bara nyttig mat!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar