onsdag 31 maj 2017

Pod-lyssnare

På eftermiddagen bilade maken ner till Borås för att hjälpa yngsta dottern flytta! Han skulle lyssna på pod-avsnitt under resan.
Han har blivit helt besatt av att lyssna på olika poddar. Det är historiepodden, mordpodden, hälsopoddar, naturpoddar och allt möjligt. Han har hörlurar när han är ute och jobbar i trädgården, när han cyklar, promenerar, åker rullskidor, städar, sitter och vilar, ja nästan hela tiden. Och så berättar han om vad han hört, och är jätte-entusiastisk. Det händer att jag inte alltid är en lika entusiastisk lyssnare av hans återberättande....
Men så häromdagen när jag skulle lägga mig en stund i solstolen, så tänkte jag att jag kanske också skulle lyssna på någon pod.
Då hittade jag denna;


Lyssnade på två avsnitt på raken och skrattade högt emellanåt. Jag brukar tycka att det är rätt jobbigt på radioprogram när flera sitter och pratar i mun på varandra, som att dom mest har roligt ihop och inte är där för att göra radio. I den här podden avbryter dom varandra och pratar i mun på varandra så gott som hela tiden. Men det är så roligt att lyssna på!!
Nu ikväll har jag suttit och broderat och lyssnat på ytterligare två avsnitt.  Det är inte någon faktainlärning, och jag tänker inte återberätta något för maken, för den här podden tror jag definitivt inte att han skulle gilla. Men den har stort underhållningsvärde och är ett trevligt sällskap medan man gör något handarbete.
Jag tänkte inte riktigt på att klockan blev så sent. Dags att borsta tänderna och krypa isäng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar