måndag 28 mars 2016

Ledig!

Så är påskhelgen slut för i år.
Äldsta dottern och pojkvän bilade till Göteborg i förmiddags. Yngsta dottern med pojkvän samt maken, har gått i säng för i morgon bitti måste dom gå upp tidigt och åka till jobbet.

Själv är jag ledig!! Smaka på det ordet; Ledig!

Ledig men inte sysslolös. Jag har skrivit en lång lista med göromål att checka av; en dopklänning ska broderas, däcken på bilen ska bytas, födelsedagspresenter inhandlas, frön planteras, fönster putsas, synundersökning göras, cellprov tas, veckomat planeras och inköpas, garderoben ställas i ordning, rörmokare passas, sängkläder bytas, sömnadsprojekt färdigställas mm. mm!
Ändå känner jag en otrolig "frihets-känsla". Jag känner mig "lätt". Inga krav på mig! Inga tider att passa. Inget alarm att ställa.
Försöker bara "ställa om tiden i kroppen", det blev ju sommartid i helgen som gick, det innebar att klockan flyttades fram en timme och kroppen har inte riktigt hängt med ännu. Fortfarande pigg på kvällarna och lite trött på morgnarna. 
Det betyder att jag snart kommer att lägga mig och läsa, förmodligen alldeles för länge, men jag unnar mig det eftersom jag kan sova till jag vaknar!
Jag är LEDIG!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar