fredag 4 mars 2016

...och inled mig icke i frestelse....

Försent!
Jag är inledd i frestelse, två kvällar i rad!!
Det blev så mycket godsaker vid restaurangbesöket med min syster i går kväll. Vi började med Cava, fortsatte med älgentrecote med massor av smaskiga tillbehör och en flaska Zinfandel, och eftersom vi inte pratat färdigt blev det ytterligare varsitt glas rödvin innan hemfärd. Klockan blev midnatt!
Det var faktiskt lite tungt i huvudet när jag vaknade i morse. Men jag gick upp kl 6 och klädde mig för stavgång i duggregn Efter dusch och en rejäl portion gröt och frukt så kände jag mig ändå ok. Hade dock inte det bästa tålamodet med eleverna på eftermiddagen!
Ny energi fick jag ändå av att hämta barnbarnet på dagis. Vi sade till vid biblioteket på hemvägen, och lånade lite barnböcker. T om en på hebreiska..., det var fina bilder, och Eric vägrade släppa den!
Kaffe och bulle när vi kom hem, ytterligare en frestelse....
Så var vi utbjudna på restaurang av yngsta dotterns pojkvän. Vi fick inte veta vart vi skulle, det var bara att hänga med i bilen. Parkerade i Salabackar utanför en liten persisk kvarterskrog. Maten var jättegod och med rikliga portioner och så beställdes det in rödvin även ikväll och när vi kom hem åt vi Mascarponeglass med pinjenötter.
Så att inledas i frestelser är ingen större konst!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar