lördag 18 juli 2015

Än spritter det i bena!


Om ovanstående person; Doug Seeger, visste jag inte mycket förrän igår kväll. Visserligen hade jag hört talas om tv-programmet "Jills veranda" som fått bra kritik, och där hon "hittat" en hemlös man som fått spela i programmet, med den äran, och t om haft ngn slags turné i Sverige i fjol sommar. Jag har dock inte sett ett enda avsnitt,  men igår kväll cyklade vi med goda vänner till musikpuben Katalin här i Uppsala, där  denna man hade en spelning.
Förvisso vet jag väl inte så mycket mer om själva personen Doug Seeger idag heller, men han var en jäkel på att spela och sjunga!! Country, har väl inte direkt varit någon favoritstil för mig, men jag blev väldigt förtjust i just detta. I bandet fanns en kvinnlig violinist som var helt fantastisk, och hur det svängde. Man kunde liksom inte sitta still. Så sista låten för kvällen flög maken och jag upp på golvet och buggade loss. Och det var så grymt kul, och det gick så himla bra, fast det var en lite för snabb takt! När vi flåsande applåderade och gick och satte oss med varsin öl med våra vänner, var det t om fler som kom fram och berömde oss för vår dans! Så än spritter det i bena!!

Det blev alltså ganska så sent igår kväll, och så skulle vovve rastas när jag kom hem, så jag orkade aldrig skriva i bloggen.
Ikväll ska jag ta "kvällskisspromenaden" med lagotton, hem till Luthagen, för matte och husse landar på Arlanda kl 22.30 ikväll. Så nu blir det en hund mindre i huset. Dock får jag räkna med att ha lilla vovven i sängen i natt, eftersom matte är ute och roar sig. Hon skulle ända till Stockholm för att gå ut, och räknade med att kanske ta första tåget hem i morgon bitti. Om det tyckte inte hennes mamma jättemycket, men dottern har lovat att höra av sig under kvällen/nattens lopp. Vi får väl se hur det blir med den saken!  Mamman får träna sig på att inte oroa sig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar