fredag 31 juli 2015

Ikväll är månen blå!



En oro trappas förmodligen upp kring denna fullmåne – och detta i sin tur kan resultera i en urladdning. Man vill vidare och kanske det stundom känns som att man vill “spränga gamla väggar” - överskrida gränser. Något som kan komma till uttryck genom oväntade och plötsliga känsloreaktioner – som exempel. Det är då viktigt att vara uppmärksam på sina känsloreaktioner så att dessa inte leder till bristande respekt för andras känslor. Att andas djupt och “tänka om”, d v s försöka förstå att det är gamla känslor som gör sig gällande och istället gå inåt och “ladda ur” det som ligger bakom reaktionerna. Att också ställa sig frågan, “varför” är en bra inledning till svaren...


Jag har förgäves stått i trädgården och gluttat mot himlavalvet i alla riktningar, för att få se fullmånen!  Dessvärre täcker molnslöjor himlavalvet så jag kan inte skönja någon måne.
Den 2 juli såg jag den sist! Då hängde den på himlavalvet i Slovakien när jag tittade ut över bergen från mitt hotellfönster, med den fantastiska utsikten över bergen.
Att fullmånen visar sig två gånger på samma månad, sker bara ca vart tredje år. Den kallas blue moon och anses ha särskilda magiska krafter inom astrologin.
Den kursiverade texten, högst upp på sidan,  kommer just från en sådan sida med "astrologiska tolkningar". Eftersom fullmånen uppträder i Vattumannens stjärntecken anses det innebära "elektrisk energi".
Min hjärna går igång på sådant! Det är både fantasifullt och intressant!!

Jag menar, vem lockas inte av tanken på att "överskrida gränser"?!
Vi ska också vara uppmärksamma på våra drömmar. De drömmar som innehåller symboliska budskap kommer att få sin förklaring inom nio månader. Fantasin och inspirationen går på högvarv.

En affirmation som passar;
Likt Vattumannen ser det speciella och unika, så ser jag på det som skett och präglat mig känslomässigt, som något unikt som lärt mig att se andra perspektiv av livet. Jag avser att förstå mina känslor utifrån en kosmisk utveckling och med tolerans för andra. Jag upplever de känslor som är blockerade för vad de är, frigör dem i ett gränslöst ljus – och tackar för de insikter jag fått genom att ha burit på dem. Nu släpper jag dem och tackar för den vishet som jag fått genom att ha upplevt dessa. Jag är fylld av Vattumannens kosmiska, oberoende och toleranta kärlek och jag ger också ut energi av kärleksfull tolerans till min omvärld”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar