fredag 30 juni 2023

Vara och leva flitigt!


 Ett fat med cesarsallad! Detta dukade jag upp när jag fick gäster från Södermanland. Dom hade åkt upp för en röntgentid på Akademiska sjukhuset, och då fick jag passa på att bjuda på lunch, innan dom skulle åka tillbaka.  Hon som röntgats skulle inte få umgås med någon gravid, eller yngre person, och hade fått order om att hålla avstånd till andra, direkt efter avslutad röntgen, eftersom hon var radioaktiv. Vi satt utomhus, med en plats emellan oss, ungefär som under corona-tiden. Och hon fick ingen kram. Men vi hade rysligt trevligt!

Dock är jag för tillfället lite less på cesarsallad, eftersom det blev så pass mycket över att jag även fick äta det till middag!

Ikväll är det sista kvällen (i alla fall för ett tag) som jag är ensam. Imorgon kommer maken hem från sin resa, ska hämta honom vid stationen tidig kväll. Och på eftermiddagen ska jag till Arlanda och hämta min väninna som kommer med flyg från Oslo. Det är hela fem år sedan vi sågs, bl a pga corona. Det blir ett kärt återseende, och jag har planerat in utflykter och aktiviteter för de kommande dagarna

Idag är det sista junidagen, den här första sommarmånaden som varit sprängfylld med trevliga aktiviteter, och jag är så tacksam! Nu ser vi fram emot juli och allt vad den månaden kommer att innehålla. Kommer nog inte att uppdatera med att skriva så flitigt. Jag har en stark känsla av att jag kommer ha fullt upp med att VARA och LEVA i nuet, flitigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar