torsdag 15 juni 2023

Skriva listor...

 Både maken och jag skriver "att göra-listor". Listor ger mig en känsla av att jag har kontroll över vad jag gör med min tid, att jag nyttjar den väl och får en överblick i vad som ska göras. Varje dag, men också över månaden, terminen och året. Och tänk vilken tillfredsställelse det är när man kan stryka över förrättat värv!!

Idag känns det dock som att listan blev lite väl lång, jag börjar bli lite matt i sommarvärmen, men tack och lov är det bara två punkter till att pricka av och så det bästa av allt; middagen gjorde jag i morse, så den är bara att sätta på bordet! Vi ska äta en kall gazpacho och dricka kylt rosévin och till dessert en rabarberpaj! Det känns nästan som en belöning efter dagens slit! Alla dagens punkter på min lista, beror på vår släktträff som går av stapeln på lördag. Och att jag måste förbereda i så god tid, beror i sin tur på att jag imorgon ska på en Överraskningsdag! Jajamen! Det enda jag vet är att jag ska infinna mig på stationen kl 10 i morgon förmiddag, iklädd bekväma skor och kläder för stad, kultur och god mat! Det är min kära syster och svägerska som hittat på något som tydligen ska vara till sena kvällen i morgon. Spännande!!

Apropå listor, så hittade jag en så söt och trevlig lista på Pinterest inför sommaren. Och jag gjorde faktiskt dylika listor medan jag arbetade, för att se till så att jag hann med allt jag ville på min sommarledighet. Numera är jag ju så lyckligt lottad att jag har all tid i världen året om. 

                                                   

Men listor, ja det fortsätter jag att skriva. Kanske borde börja göra dom lite snyggare med små teckningar och bilder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar